Creative Commons Licenc

thedevicecannotstart.

2021. június 25.

áporodott, akár egy rosszul tárolt emlék negatívja augusztusból.
szeretem a bordaíveken sorjázó dunsztosüvegeket, fel sincsenek címkézve, mert már akkor romlott volt bennük minden, amikor el lettek téve az elkövetkezendő, el nem jövő teleinkre. mer' most sokáig csak ez lesz, ez a névtelen hosszú évszak, ami mindig ugyanolyan közömbös, ha a tegnapi időjárásról kérdezed.
jobb-bal, jobb-bal, így működik az ember, az ízületekben már nem hiszek; stilizált kép vagyok.
de milyen otthonosan mozgok a térben, ami mindig önmagát sebzi, amikor sóvárogni kezd. oktaszkópok törik darabokra a részleteimet, állok egy bögrével a nappaliban, a padlón nyers csirkeszívek, és a legmegalázóbb mondataidra gondolok. akárki is vagy, ezek nem az én sérüléseim; hatos dosszié, a jéghegyek vedlése.
szorosabbra húzni a tűzfalakat; a tudat majd intézi a többit, generálja a mindentől távolmaradás hamis algoritmusát; menteni a testet az üresjáratba futó önkéntelen reakcióitól. egységesített légzés, koncentrálj.
és néha erőszakkal sem tud felülírni, ha stand-byra fáradok; a háttérben folyamatosan ott zúg a programod, a processzorom túlmelegedett, a csatlakozóim elégtek, a lelkem ott van beleolvadva egy usb-portba, valakinek ki kellett volna tépnie a konnektorból, vicceket mesélni hexadecimálisban, és sosem nyomtatni új áramköröket, amik ugyanúgy, üvöltve vágynak vissza ebbe a kibaszott emocionális fertőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilankosch.blog.hu/api/trackback/id/tr4516604912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása