Creative Commons Licenc

so.

2020. szeptember 15.

aztán majd meséled, lenn a parton mezítláb, ahogy neked mesélték, mekkora világi nagy átbaszás ez az egész. filléres álmok a homokozóvödörben, meg egymás cipőjébe hányni, és hogy a vakszerencse, vagy a kitartás az, amiben érdemesebb bízni, adj egy szál cigit, és vegyüljünk el, érzem még a zöld tea és a füstölő illatát, valami misztikusnak szánt szarság a pálmafás sötétítőfüggönyök mögött.

egy hete félsüket vagyok, mintha egy akvárium üvegén át torzulna a világ; próbálja az ember egyetértő bólogatással leplezni azt, ami nem jut el. a harmadik pakk cigimet szívom hajnal óta, néha meglocsolom a halott növénygyűjteményem, és többé sosem kapcsolom ki a gépet, ami életben tart. nyolc nyitott ablakon fut az új rögeszmém, aztán majd égő villanynál alszom el, mint aki nem akar tudni már semmit sem a sötétről.

mondhattam volna ezt is. meg hogy eltörtem a csapot a konyhában.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilankosch.blog.hu/api/trackback/id/tr3016202890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása