Creative Commons Licenc

thisishowitgoes.

2020. október 09.

majd hozzáigazítod a tévedéseidhez.
bizonyos pontokon túlhaladva, térképen utólagos engedelemmel és valami abszolút semleges színnel jelölve, felerősödik a kényszer; leszállásra. szólj az utasaidnak, hogy ne essenek pánikba, csak ha feltétlenül ragaszkodnak a krónikus kétségbeesésük besűrűsödött momentumainak egyetlen semmi mást nem metsző halmazba összpontosulásának teljes testtel-szellemmel való megéléséhez.
mondhatni, jogotok van a rettegéshez, de jogotok van nem élni ezzel a joggal.
pedig elhatároztad, hogy megvárod a Vezúv kitörését, hogy ’puszta szemmel’ lásd, fehér ruhában; valami gyerekkori álom, a sajátjaimra nem emlékszem, vagy a szabadságot nem tudtam még miben konkretizálni. fehérben főleg, ezt érted. később úgy definiáltam, hogy  radiátormeleg sóletkonzerv a konyhapadlón, benne műanyagkanál,  közben szokod az új albérleted szagát.
még később meg már csak hümmögtem, a miért nemek mellett szóló érveken; mer’ a fehér az kövérít, a Vezúv meg baszik kitörni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilankosch.blog.hu/api/trackback/id/tr3616232916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása